Αποθέωση στην Τούμπα απο 10.000 οπαδούς!

Αποθέωση στην Τούμπα απο 10.000 οπαδούς!

Ξεσηκωμός εν όψει Καραισκάκη στον ΠΑΟΚ με τον κόσμο να ζητάει διπλό την Κυριακή

 

Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (19/10) στο γήπεδο της Τούμπας ζητώντας επιτακτικά από τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το γήπεδο της Τούμπας μετά από πολύ καιρό άνοιξε της πύλες του για να υποδεχθεί τους χιλιάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν θα παρακολουθούσαν κάποιο παιχνίδι, παρότι στον περιβάλλοντα χώρο σου έδινε αυτή την εντύπωση καθώς υπήρχαν δεκάδες καντίνες και μικροπωλητές, αλλά την προπόνηση της Πέμπτης (19/10) όπως αποφάσισε η διοίκηση. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κι από νωρίς το απόγευμα βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου. Αρχικά, άνοιξε μόνο η κεντρική θύρα (1,2&3), όσο όμως περνούσαν τα λεπτά και η προσέλευση μεγάλωνε τότε δόθηκε εντολή οι φίλαθλοι να μετακινηθούν και στις διπλανές θύρες 4 και 8. Μετά από πολύ καιρό η ερειπωμένη μέχρι και χθες Τούμπα έβγαζε όμορφες εικόνες, με μπαμπάδες, μαμάδες και μικρά παιδιά στις κερκίδες. Η ΠΑΕ φρόντισε να μοιράσει 3.000 σημαίες η οποίες όμως ήταν λίγες.

Λίγο μετά τις 18:00 ο πρώτος που βγήκε από τα αποδυτήρια της Τούμπας ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης και από πίσω του ακολουθούσαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Δεκάδες φωτοβολίδες άναψαν και τα πρώτα συνθήματα για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» άρχισαν να ακούγονται. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου γνώρισε την αποθέωση με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του «Ιβάν Σαββίδης…». Ο τελευταίος τους ευχαρίστησε «χτυπώντας» το χέρι του στην πλευρά της καρδιάς. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου στις συζητήσεις που είχε με κάποιους από τους φιλάθλους του ζήτησαν να βρεθεί δίπλα στην ομάδα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές κατά την έξοδό τους από τα αποδυτήρια μοίρασαν δεκάδες μπάλες στους φιλάθλους θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους στο γήπεδο. Το μενού στην Τούμπα είχε και το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Λουτσέσκου να δουλεύει πάνω στο τομέα της τακτικής, στο μισό γήπεδο, αλλά χωρίς να βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα για την ενδεκάδα ενόψει Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ