Σαββίδης: «Παίξτε το παιχνίδι σας»

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλοντας ν’ αποφορτίσει το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» μίλησε στους ποδοσφαιριστές  με σκοπό να τους ενισχύσει την αυτοπεποίθηση. Λίγο πριν εξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, δέχθηκαν την επίσκεψη στα αποδυτήρια του Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, που […]

Σαββίδης: «Παίξτε το παιχνίδι σας» | to10.gr

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλοντας ν’ αποφορτίσει το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» μίλησε στους ποδοσφαιριστές  με σκοπό να τους ενισχύσει την αυτοπεποίθηση.

Λίγο πριν εξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, δέχθηκαν την επίσκεψη στα αποδυτήρια του Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, που άκουσε τους συνεργάτες του να μη βρεθεί στο Καραϊσκάκη για να μη δυναμιτίσει το κλίμα, μίλησε στην ομάδα σε μια προσπάθεια να τους αποφορτίσει και να μην τους δημιουργήσει πίεση.

Ο Σαββίδης μ’ αυτή του την κίνηση θέλησε να τους ενισχύσει την αυτοπεποίθηση τους για το ματς με τον Ολυμπιακό. Στην σύντομη ομιλία του ζήτησε από τους παίκτες να: «παίξετε το παιχνίδι σας. Σήμερα (19/10) ήρθε ο κόσμος στο γήπεδο γιατί σας πιστεύει όπως και όλοι μας ότι μπορείτε να κερδίσετε και να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

«
»