Από το Σικάγο στην Τούμπα

Από το Σικάγο στην Τούμπα

Ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι από το Σικάγο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προλάβει και να παρακολουθήσει την ανοικτή προπόνηση της ομάδας. Όπως έκανε γνωστό η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ένας φίλος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε από το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προλάβει και να παρακολουθήσει […]

Ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι από το Σικάγο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προλάβει και να παρακολουθήσει την ανοικτή προπόνηση της ομάδας.

Όπως έκανε γνωστό η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ένας φίλος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε από το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προλάβει και να παρακολουθήσει την ανοικτή προπόνηση της ομάδας.

«Οι μικρές άγνωστες ιστορίες είναι αυτές  που μπορούν ν’ αναδείξουν καλύτερα από κάθε τι άλλο την αγάπη του κόσμου για τον ΠΑΟΚ. Ιστορίες σαν εκείνη του οπαδού που ταξίδεψε από το Σικάγο για να βρεθεί στην Τούμπα και να παρακολουθήσει την ανοικτή προπόνηση. Μαζί με άλλους περίπου 10.000!!

Οι φίλοι του Δικεφάλου – αναγκαστικά απόντες από τις επίσημες υποχρεώσεις – βρέθηκαν στο γήπεδο για να δηλώσουν τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή και φυσικά να δώσουν το δικό τους παλμό.

Από κοντά κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης κι ο Γιώργης Σαββίδης, οι οποίοι ταξίδεψαν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη για να δουν την προπόνηση και να είναι δίπλα στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ