Χιμένεθ: Περήφανος για την προσπάθεια και τον βαθμό

Χιμένεθ: Περήφανος για την προσπάθεια και τον βαθμό

Περήφανος και χαρούμενος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του και φυσικά τον βαθμό στο Μιλάνο, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η Ένωση έδειξε χαρακτήρα και ακολούθησε πιστά το πλάνο που είχε σχεδιαστεί, παίρνοντας στο τέλος αυτό που ήθελε. «Στον κόσμο του […]

Περήφανος και χαρούμενος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του και φυσικά τον βαθμό στο Μιλάνο, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η Ένωση έδειξε χαρακτήρα και ακολούθησε πιστά το πλάνο που είχε σχεδιαστεί, παίρνοντας στο τέλος αυτό που ήθελε.

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όλα επηρεάζουν για μια καλή δουλειά. Εγώ πάντα αυτό που ζητώ, είναι διάθεση και σωστή συμπεριφορά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να μετρά η προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια και βέβαια χαρούμενος για τον ένα βαθμό. Θα ήμουν το ίδιο και αν είχαμε χάσει. Ας είμαστε ταπεινοί μετά από τέτοιο αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα και σημαντικό αντίπαλο όπως η Μίλαν. Έχουμε κάνει καλή άμυνα, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε καλό σχεδιασμό και τα φέραμε το ματς όπως το θέλαμε», είπε ο Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ