Πρίγιοβιτς: «Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»

Πρίγιοβιτς: «Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»

Ο Σέρβος επιθετικός για μια ακόμα φορά διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν ν’ αναζητεί την τύχη του στο εξωτερικό, υποστηρίζοντας με νέες του δηλώσεις πως είναι ψυχή τε και σώματι στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου, συνεχίζει να μονοπωλεί τα ταμπλόιντ των ξένων εφημερίδων για το ενδεχόμενο μετακίνησης του στο εξωτερικό. Ο Αλεξάντερ […]

Ο Σέρβος επιθετικός για μια ακόμα φορά διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν ν’ αναζητεί την τύχη του στο εξωτερικό, υποστηρίζοντας με νέες του δηλώσεις πως είναι ψυχή τε και σώματι στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου, συνεχίζει να μονοπωλεί τα ταμπλόιντ των ξένων εφημερίδων για το ενδεχόμενο μετακίνησης του στο εξωτερικό. Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ζurnal», ήταν ξεκάθαρος.

«Επέστρεψα με καλή διάθεση στην Ελλάδα κάτι που μεταφέρθηκε και στο γήπεδο. Πέτυχα δύο γκολ, ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα καλό αποτέλεσμα και κυρίως κυριαρχήσαμε στο γήπεδο απέναντι στη Λαμία.  Οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι και προσπαθούν να ανακαλύψουν μια είδηση. Δείχνουν σαν να γνωρίζουν καλύτερα κι από εμένα, που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ειλικρινά, δε γνωρίζω τίποτα σχετικά με τη Γερμανία. Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ και δεν σχεδιάζω τίποτα μελλοντικά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ