Μουσλίμοβιτς: «Μόνο ΠΑΟΚ»

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είναι ίσως από τους ελάχιστους ξένους ποδοσφαιριστές της τελευταίας γενιάς που έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με τον ΠΑΟΚ. Το «αλάνι», μπορεί να απουσίαζε χθες από τις κερκίδες της Τούμπας όμως φρόντισε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την παρουσία φιλάθλων στην προπόνηση της Πέμπτης(19/10). Σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε: «10.000 […]

Μουσλίμοβιτς: «Μόνο ΠΑΟΚ» | to10.gr

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είναι ίσως από τους ελάχιστους ξένους ποδοσφαιριστές της τελευταίας γενιάς που έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με τον ΠΑΟΚ. Το «αλάνι», μπορεί να απουσίαζε χθες από τις κερκίδες της Τούμπας όμως φρόντισε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την παρουσία φιλάθλων στην προπόνηση της Πέμπτης(19/10).

Σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε: «10.000 οπαδοί σε μία απλή προπόνηση. Μπροστά σ’ αυτούς τους οπαδούς θα μπορούσα να αγωνιστώ με ένα πόδι». Μάλιστα, πάνω στη φωτογραφία έβαλε ως λεζάντα: «Μόνο ο ΠΑΟΚ παιδάκια».

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα ακόμη post, σημειώνοντας με χιούμορ: «Υπάρχει ένας τύπος με το όνομα Άρης που μου έκανε αίτημα φιλίας. Αδερφέ, άλλαξε το όνομά σου και θα σε δεχθώ».

«
»