Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Λαμίας με Παναθηναϊκό

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Superleague (Σάββατο 21/10, 20:30) και η διοίκηση των “κυανόλευκων” ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί. Το πρώτο της “sold out” στην Superleague ανακοίνωσε η Λαμία για το αυριανό ματς με το “τριφύλλι”. Η ομάδα της Φθιωτίδας έκανε έκκληση στον κόσμο για τον […]

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Λαμίας με Παναθηναϊκό | to10.gr

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Superleague (Σάββατο 21/10, 20:30) και η διοίκηση των “κυανόλευκων” ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί.

Το πρώτο της “sold out” στην Superleague ανακοίνωσε η Λαμία για το αυριανό ματς με το “τριφύλλι”. Η ομάδα της Φθιωτίδας έκανε έκκληση στον κόσμο για τον συγκεκριμένο αγώνα και εκείνος ανταποκρίθηκε και αναμένεται να δώσει “βροντερό παρών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Σαββάτου (21/10, 20:30) έχουν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της Λαμίας για την στήριξη του και περιμένουμε ανάλογο ενδιαφέρον και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ομάδας μας!”