Η αποστολή με Ολυμπιακό

Η αποστολή με Ολυμπιακό

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή(22/10) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γύμνασε για τελευταία φορά τους παίκτες του στην Τούμπα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Η τελευταία προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, όπως και στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Ο Ρουμάνος […]

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή(22/10) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γύμνασε για τελευταία φορά τους παίκτες του στην Τούμπα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η τελευταία προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, όπως και στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πέραν αυτού του Λεβέκ.

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα μετέχουν οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Λέοβατς , Μάτος , Κρέσπο , Μαλεζάς , Ζαμπράνο , Βαρέλα , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς. Η αποστολή του Δικεφάλου αναμένετε να «πετάξει» για την Αθήνα το απόγευμα συνοδευόμενη από το σύνολο της διοίκησης της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ