Η αποστολή με Ολυμπιακό

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή(22/10) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γύμνασε για τελευταία φορά τους παίκτες του στην Τούμπα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Η τελευταία προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, όπως και στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Ο Ρουμάνος […]

Η αποστολή με Ολυμπιακό | to10.gr

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή(22/10) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γύμνασε για τελευταία φορά τους παίκτες του στην Τούμπα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Η τελευταία προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, όπως και στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πέραν αυτού του Λεβέκ.

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα μετέχουν οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Λέοβατς , Μάτος , Κρέσπο , Μαλεζάς , Ζαμπράνο , Βαρέλα , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς. Η αποστολή του Δικεφάλου αναμένετε να «πετάξει» για την Αθήνα το απόγευμα συνοδευόμενη από το σύνολο της διοίκησης της ΠΑΕ.