Μπονατίνι βάζει στο τραπέζι η Γουλβς

Μπονατίνι βάζει στο τραπέζι η Γουλβς

Ανθρωπος της αγγλικής ομάδας βρέθηκε την Πέμπτη στην Αθήνα για να τσεκάρει παίκτες του Ολυμπιακού και μίλησε για τον 24χρονο Βραζιλιάνο φορ, που παραχωρείται δανεικός και ήταν εκ των βασικών στόχων του καλοκαιριού!

Η αναζήτηση σέντερ φορ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Αναζήτηση που γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια και από συγκεκριμένες αγορές. Ηδη έχει γίνει γνωστό πως το όνομα του Φακούντο Φερέιρα βρίσκεται ψηλά στη λίστα, καθώς ο Αργεντινός αποτελεί παίκτη που έβαλε ο Πέδρο Μαρτίνς στο τραπέζι. Αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάδρο του Ολυμπιακού βρίσκεται και το όνομα ενός ποδοσφαιριστή που παρακολουθείται εδώ και τρία χρόνια από τους Ερυθρόλευκους, ενώ αποτέλεσε και μεταγραφικό στόχο το περασμένο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ της Γουλβς, Λεονάρντο Μπονατίνι. Εναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζουν καλά, τόσο ο σύλλογος του Πειραιά όσο και ο προπονητής του, καθώς ξεκίνησε την… εκτελεστική καριέρα του από την Πορτογαλία.

Μία περίπτωση που ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, όχι μόνο μετά από πρόταση του ατζέντη του (σ.σ. ίδιος με του Σεμπά), αλλά μετά την επίσκεψη ανθρώπου της Γουλβς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, το βράδυ της Πέμπτης. Ο απεσταλμένος της αγγλικής ομάδας (σύλλογος άμεσης επιρροής του Ζόρζε Μέντες) στο παιχνίδι με τη Μίλαν, είχε στόχο να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ωστόσο, φέρεται να μίλησε και για τον Μπονατίνι, αναφέροντας ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πράγματι προς παραχώρηση, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις ανάγκες της Πρέμιερ Λιγκ. Για την ακρίβεια, έχει μόλις 9 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, επιδόσεις που δεν αντικατοπτρίζουν την αξία και την εκτελεστική του δεινότητα.

Ο περσινός δεύτερος σκόρερ της Γουλβς (12 γκολ, 6 ασίστ) και ένας από τους βασικούς συντελεστές στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν υπολογίζεται από τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει τους Ραούλ Χιμένες και Ζότα για την επίθεση και να έχει σε… τρίτο πλάνο τον 24χρονο Βραζιλιάνο φορ. Εναν παίκτη που το καλοκαίρι αγοράστηκε έναντι 5.000.000 € από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά όπως προκύπτει από τους Αγγλους, παραχωρείται δανεικός έως το τέλος της χρονιάς, με οψιόν αγοράς ή χωρίς…

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τον Μπονατίνι από τη θητεία του τελευταίου στην Εστορίλ (53 ματς, 23 γκολ, 5 ασίστ) και είναι παίκτης που ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που αναζητά ο Ολυμπιακός. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι θα τον αποκτήσουν. Εξάλλου, όσο πλησιάζουμε στον Ιανουάριο, τόσο οι προτάσεις και οι… ευκαιρίες που προκύπτουν αυξάνονται. Με τον Βραζιλιάνο (με ιταλικό διαβατήριο), πάντως, να κρίνεται ως περίπτωση που μπορεί να εξελιχθεί ως value for money, εάν ο Ολυμπιακός κάνει μία καλή συμφωνία με την ομάδα του.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο 24χρονος (28/03/1994) Μπονατίνι ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρουζέιρο, ενώ τη σεζόν 2012-13 παραχωρήθηκε δανεικός στη Γιουβέντους (21 ματς, 5 γκολ με την Πριμαβέρα). Εν συνεχεία αγωνίστηκε εκ νέου δανεικός στη βραζιλιάνικη Γκοϊάς, ενώ τη σεζόν 2014-15 ήρθε δεύτερη φορά στην Εστορίλ, ομάδα της εταιρείας Traffic, στην οποία έμεινε δύο σεζόν. Οι επιδόσεις του στην Πορτογαλία έκαναν την Αλ-Χιλάλ να πληρώσει 6.000.000 € για να τον αποκτήσει. Εναν χρόνο, 36 ματς, 15 γκολ και 4 ασίστ μετά, πήγε στην Αγγλία ως δανεικός. Με τη Γουλβς να μονιμοποιεί την παρουσία του στον αγγλικό σύλλογο.

https://www.youtube.com/watch?v=IX2OzPLOm0M

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ