Σε πρώτο πλάνο ο Ματέο Γκαρσία

Σε πρώτο πλάνο ο Ματέο Γκαρσία

Στην Ισπανία αναφέρουν πως Ολυμπιακός και Λας Πάλμας συζητούν ήδη για τον Ματέο Γκαρσία που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στη Superleague για λογαριασμό του Άρη.

Ο Αργεντινός Ματέο Γκαρσία ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι για λογαριασμό του Άρη ως δανεικός από τη Λας Πάλμας. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ είναι πραγματική αποκάλυψη για τον Άρη με τη φανέλα του οποίοι μετράει ήδη 25 συμμετοχές, 9 γκολ και 1 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι εμφανίσεις αυτές φαίνεται πως έχουν κινήσει το ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού, όσο και των υπόλοιπων μεγάλων της Λίγκας πάνω του. Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών βέβαια δεν είναι κάτι… καινούργιο μιας τον παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό, ενώ θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία να τον τσεκάρουν στο Γ. Καραϊσκάκης, την ερχόμενη Κυριακή (10/3).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη έρθει σε επαφές με την Λας Πάλμας όπως αναφέρουν και ισπανικά Μέσα, θέλοντας να μάθουν τις απαιτήσεις των Νησιωτών, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη κρούση για τον 22χρονο, κάτι που είναι δεν είναι απίθανο να αλλάξει στο κοντινό μέλλον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ