Χάσι : «Δεν εκπλήσσομαι που η Σπόρτινγκ παρακολουθεί τον Οφόε»

Χάσι : «Δεν εκπλήσσομαι που η Σπόρτινγκ παρακολουθεί τον Οφόε»

Το εγκώμιο του Οτζίτζα Οφόε έπλεξε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναφέροντας ότι δεν του προκαλεί έκπληξη το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Μπέσνικ Χάσι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ποδοσφαιριστή του, Βάντις Οτζίτζα Οφόε. Ο Αλβανοκοσοβάρος τεχνικός έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική εφημερίδα «O’Jogo» συστήνοντας τον Βέλγο μέσο του Ολυμπιακού με εγκωμιαστικά λόγια.

Ο 45χρονος προπονητής χαρακτήρισε τον Οφόε ως σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, τον πρότεινε τον ανεπιφύλακτα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χάσι:

«Ο Οτζίτζα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με εκπληκτική προσωπικότητα και ο Ζόρζε Ζέσους μπορεί να πάρει πολλά από εκείνον. Δεν εκπλήσσομαι που η Σπόρτινγκ τον παρακολουθεί.

Για να ακριβολογώ, θεωρώ ότι οι παίκτες που προπόνησα κατά τη θητεία μου στον Ολυμπιακό ταιριάζουν στην Σπόρτινγκ, μία ποιοτική ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Γούλιαμ Καρβάλιο, ο Μπατάλια και ο Μπρούνο Φερνάντες. Μας κέρδισαν στην Αθήνα με σχετική άνεση.

Είναι οκτάρι κατά βάση, που μπορεί όμως να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Μπορεί να μεταφέρει την μπάλα στην πρώτη φάσης της επιθετικής οικοδόμησης, να παίξει ως «box to box» μέσος, ακόμη και ως «δεκάρι». Έχει σωματική διάπλαση που του επιτρέπει να κουβαλάει σωστά την μπάλα και άρτια τεχνική κατάρτιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ