Επαφή ΠΑΟΚ με Ράσινγκ Κλουμπ για τον Κουάδρα (vid)

Επαφή ΠΑΟΚ με Ράσινγκ Κλουμπ για τον Κουάδρα (vid)

To10.gr γράφει για την κρούση που έκανε ο ΠΑΟΚ για τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό, τη ρήτρα αποδέσμευσης και τη σχέση του με τον Πρίγιοβιτς.

Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να κινούνται μυστικά και να μην δημοσιοποιούνται οι ενέργειες που κάνουν στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Με αποτέλεσμα να γίνονται γνωστές επαφές που λαμβάνουν χώρα ακόμη και με συλλόγους στην άλλη άκρη της γης. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς προσέγγισαν τη διοίκηση της Ράσινγκ Κλουμπ, για τον Πάμπλο Μασιμιλιάνο Κουάδρα.

Ο 22χρονος (06/06/1995) Κουάδρα αγωνίζεται ως σέντερ φορ, αλλά και ως ακραίος επιθετικός και φέρεται να είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και έχει ως προτεραιότητά του να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Για αυτόν απάντησε αρνητικά στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιουελς Ολντ Μπόις, που κατέθεσε πρόταση για τον δανεισμό του.

Οπως προκύπτει από την Αργεντινή, αν και ο Κουάδρα θεωρείται ένα από τα σημαντικά ταλέντα που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια η Ράσινγκ, ο τεχνικός του συλλόγου, Εντουάρντο Κουντέτ, προτιμά να χρησιμοποιεί άλλους ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Με αποτέλεσμα ο 22χρονος επιθετικός να έχει αγωνιστεί μόλις 11 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος με την ομάδα του Μπουένος Αϊρες. Αποτέλεσμα και ενός τραυματισμού που είχε υποστεί στα μέσα της σεζόν (από συμπαίκτη του στην προπόνηση!) και ο οποίος τον ταλαιπώρησε για σχεδόν δύο μήνες.

Η κρούση του ΠΑΟΚ φέρεται να έγινε για να ενημερωθούν οι Θεσσαλονικείς για τις προθέσεις, αλλά και τις απαιτήσεις της διοίκησης της Ράσινγκ και του ποδοσφαιριστή. Χωρίς, ωστόσο, να προκύπτει ακόμη εάν οι Θεσσαλονικείς έχουν μιλήσει για κανονική μεταγραφή του Κουάδρα ή για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ 12.000.000 €

Αξίζει σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι μόλις πριν από λίγους μήνες η διοίκηση της Ράσινγκ Κλουμπ, δείχνοντας πόσο πιστεύει στον Κουάδρα, του επέκτεινε το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021. Μάλιστα αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύονταν ούτως ή άλλως με συμβόλαιο έως το 2020.

Βασικός λόγος της επέκτασης ήταν η αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης, η οποία από τα 3,5 εκατ. ευρώ εκτοξεύθηκε στα 12 εκατ. ευρώ. Με ξεκάθαρη την πρόθεση των Αργεντινών να μην χαθεί ο παίκτης με λίγα χρήματα. Διότι εκείνη την περίοδο τον παρακολουθούσαν στενά ομάδες όπως η Ζενίτ και η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η υπόθεση του Κουάδρα δεν αναμένεται να συνδυαστεί με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πρίγιοβιτς. Ο Αργεντινός είναι μικρόσωμος, δυναμικός και πολύ γρήγορος σέντερ φορ και είναι τελείως διαφορετικού στιλ παίκτης από τον Σέρβο. Επίσης, ακόμη και αν πωληθεί τώρα ο «Πρίγιο» (κάτι διόλου απίθανο), η επιλογή του βασικού σέντερ φορ θα γίνει από την Ευρώπη και αναμένεται να είναι «βαρύ» όνομα, με εμπειρία και ηγετικές ικανότητες. Και ήδη υπάρχουν ονόματα στη λίστα των ιθυνόντων του Δικεφάλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

https://www.youtube.com/watch?v=40eOf0NCG-I

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ