Και αφαίρεση βαθμών ζητάει ο Χουλτ στην προσφυγή του

Και αφαίρεση βαθμών ζητάει ο Χουλτ στην προσφυγή του

Ο Χουλτ δείχνει αμετακίνητος στην απόφασή του να κερδίσει την ελευθερία του από τον Παναθηναϊκό κάτι που επιβεβαιώνεται με όσα απαιτεί στην προσφυγή του.

Από τη στιγμή που ο Νίκλας Χουλτ αποφάσισε να τραβήξει το σχοινί και να κάνει προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν δεδομένο ότι η κίνησή του θα εμπεριείχε όλα όσα προβλέπονται. Οπότε δεν προκαλεί καμία αίσθηση ή έκπληξη το γεγονός ότι ο Χουλτ ζητάει να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις εναντίον του Παναθηναϊκού, εφόσον δεν του καταβληθούν όσα απαιτεί.

Ετσι, όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Χουλτ ζητά τα εξής, σε περίπτωση μη τήρησης όσων ζητάει: Α) Απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 5 του ΚΙΜΠ της ΕΠΟ και Β) να ενεργοποιηθούν οι ποινές της κατακύρωσης αγώνα υπέρ του αντιπάλου για κάθε επίσημο παιχνίδι της καθώς και της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα στον οποίο συμμετέχει, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με την απόφαση.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι με την προσφυγή του ο Χουλτ απαιτεί, κατ’ αρχάς να μείνει ελεύθερος και κατά δεύτερον, να του καταβληθεί το ποσό των 363.272.50 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός του κατέβαλλε την Τετάρτη περί τις 70.000 ευρώ, χρήματα που φέρεται να προσέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και πάλι ο Σουηδός δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει στάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ