Παναθηναϊκός : Ο Βλαχοδήμος ζήτησε να πάει στην Μπενφίκα από τον Γενάρη!

Παναθηναϊκός : Ο Βλαχοδήμος ζήτησε να πάει στην Μπενφίκα από τον Γενάρη!

Την ένταξη στο ρόστερ της Μπενφίκα από την 1η Ιανουαρίου ζήτησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, επικαλούμενος καλύτερη προσαρμογή στη νέα του ομάδα!

Η κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό από την αρχή της χρονιάς δεν είναι ευχάριστη. Ωστόσο ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, με τους Πράσινους να αντιμετωπίζουν τη μία προσφυγή μετά την άλλη, χωρίς την ίδια στιγμή να φαίνεται φως στο τούνελ της οικονομικής δυσπραγίας. Με το όλο κλίμα να επηρεάζει αρνητικά και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και την παρουσία του στο Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «O’Jogo», ο Βλαχοδήμος ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο και να ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της Μπενφίκα, στην οποία ανήκει εδώ και λίγους μήνες. Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο 23χρονος γκολκίπερ ανέφερε ότι θα ήταν προτιμότερο για τον ίδια να βρεθεί από τώρα στο «Ντα Λουζ», ώστε στο επόμενο εξάμηνο να μπορέσει να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και τις υψηλές απαιτήσεις των Αετών και να είναι απολύτως έτοιμος για τη νέα χρονιά.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή η επιθυμία του Βλαχοδήμου είναι στον αέρα. Κυρίως επειδή η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Μπενφίκα δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουν. Αυτό που προβληματίζει τους Πορτογάλους είναι ότι πιθανή παρουσία του Βλαχοδήμου στο Ντα Λουζ από τώρα, δεν θα τον βοηθήσει αγωνιστικά. Καθώς λόγω της παρουσίας των Μπρούνο Βαρέλα, Σβιλάρ και Πάουλο Λόπες στην 3άδα των γκολκίπερ, δύσκολα ο Ελληνας τερματοφύλακας θα βρει χρόνο συμμετοχής. Κάτι που έχει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό.

Τα πάντα για την υπόθεση του Βλαχοδήμου, αλλά και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της Μπενφίκα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ερχόμενη Τετάρτη (03/01/2018) και το ντέρμπι της Λισσαβόνας με τη Σπόρτινγκ. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα και ο προπονητής Ρούι Βιτόρια θα έχουν συνάντηση για να καθορίσουν τις ενέργειες που θα κάνουν οι Αετοί στο μεταγραφικό παζάρι. Με το όνομα του παίκτη του Παναθηναϊκού να πέφτει στο τραπέζι για να παρθεί μία οριστική απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ