Στέλνουν (και) Ορτούνιο στην ΑΕΚ οι Ισπανοί! (vid)

Στέλνουν (και) Ορτούνιο στην ΑΕΚ οι Ισπανοί! (vid)

Σύμφωνα με «τιτίβισμα» Ισπανού δημοσιογράφου η Ένωση είναι κοντά στην απόκτηση του επιθετικού της Βαγιαδολίδ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε σήμερα τις δύο βασικές μεταγραφικές της ανάγκες, εντάσσοντας στο ρόστερ της μετά τον Μασούντ και τον Μοράν, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία ετοιμάζεται και για μία ακόμα κίνηση! Η οποία, σύμφωνα με ισπανικές πηγές θα είναι ο Αλφρέντο Ορτούνιο, ο 26χρονος επιθετικός της Βαγιαδολίδ που έχει υπάρξει συμπαίκτης στην Λας Πάλμας με τους Αραούχο, Λιβάγια και Έλντερ Λόπες.

«Ο Αλφρέντο Ορτούνιο είναι νέος παίκτης της ΑΕΚ της Αθήνας. Ο επιθετικός θα βρει στην ελληνική ομάδα τους πρώην συμπαίκτες του στη Λας Πάλμας, Ελντερ Λόπες, Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο», ανέφερε ο Ισπανός δημοσιογράφος  Φραντσίσκο Ροντρίγκες στο twitter, ανάβοντας… φωτιές.

Ο Ορτούνιο ήταν μια περίπτωση επιθετικού που η ΑΕΚ είχε εξετάσει σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, χωρίς όμως να την προχωρά. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Ισπανία, το όνομα του Ισπανού επιθετικού είναι πιθανό να έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Παρότι τη δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει διάθεση από πλευράς Ένωσης για την απόκτηση σέντερ φορ. Μιας και για τη γραμμή κρούσης υπάρχουν οι Λιβάγια, Αραούχο και Γιακουμάκης. Κάτι, που υποστήριξαν και από την ΑΕΚ για το όλο ζήτημα, με τους επικεφαλής της ομάδας να τονίζουν πως τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ορτούνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ