Ο Λεβαδειακός τρελαίνει τα κοντέρ!

Ο Λεβαδειακός του Ζοσέ Ανιγκό κάνει μια απίστευτη πορεία στην φετινή Super League όντας 3ος μετά από επτά αγωνιστικές. Πολλοί μιλάνε για τύχη, άλλοι για ικανότητα, το μυστικό όμως της πορείας των Βοιωτών είναι ένα… Το γεγονός πως για να δει τα δίχτυα του να κουνιούνται ο Επασί πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα. Ή […]

Ο Λεβαδειακός τρελαίνει τα κοντέρ! | to10.gr

Ο Λεβαδειακός του Ζοσέ Ανιγκό κάνει μια απίστευτη πορεία στην φετινή Super League όντας 3ος μετά από επτά αγωνιστικές. Πολλοί μιλάνε για τύχη, άλλοι για ικανότητα, το μυστικό όμως της πορείας των Βοιωτών είναι ένα…

Το γεγονός πως για να δει τα δίχτυα του να κουνιούνται ο Επασί πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα. Ή αλλιώς πρέπει οι αντίπαλοι του να φτύσουν αίμα για να σκοράρουν καθώς δέχεται ένα γκολ σε κάθε 26 τελικές προσπάθειες.

Όπως είδαμε και στο ματς του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για ένα τέτοιο απίστευτο ρεκόρ χρειάζεται και λίγη τύχη. Όπως και να έχει όμως τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στον 56χρονο Μασσαλό προπονητή και τους παίκτες του γιατί κατέχουν το ρεκόρ της πιο δυσκολοκατάβλητης άμυνας στο πρωτάθλημα.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του κατορθώματος, αν δούμε τις καλύτερες άμυνες κάθε χρονιάς τα τελευταία δέκα χρόνια, οι καλύτερες επιδόσεις είναι του Ολυμπιακού τις σεζόν 2008-2009 (1 γκολ/19,1 τελικές) και 2009-2010 (1 γκολ/18,3 τελικές), νούμερα που… ωχριούν μπροστά στο «μαγικό» νούμερο 26.