Για το… restart ο Απόλλωνας κόντρα στην Κέρκυρα

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ο ουραγός του πρωταθλήματος στις έξι πρώτες αγωνιστικές και όλοι στην ομάδα βλέπουν το ματς κόντρα στην Κέρκυρα ως μια ευκαιρία για επανεκκίνηση. Η ομάδα του Βούλιτς βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς νίκη σε έξι αγώνες (0Ν-2Ι-4Η), έχοντας σοβαρό επιθετικό πρόβλημα με μόλις δυο γκολ ενεργητικό. Το κλίμα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” […]

Για το… restart ο Απόλλωνας κόντρα στην Κέρκυρα | to10.gr

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ο ουραγός του πρωταθλήματος στις έξι πρώτες αγωνιστικές και όλοι στην ομάδα βλέπουν το ματς κόντρα στην Κέρκυρα ως μια ευκαιρία για επανεκκίνηση.

Η ομάδα του Βούλιτς βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς νίκη σε έξι αγώνες (0Ν-2Ι-4Η), έχοντας σοβαρό επιθετικό πρόβλημα με μόλις δυο γκολ ενεργητικό. Το κλίμα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” δεν είναι το καλύτερο δυνατό, για αυτό και οργανώθηκε την Πέμπτη ένα δείπνο με σκοπό τη βελτίωση της ψυχολογίας και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παικτών. Την… λυπητερή πλήρωσαν οι παίκτες στους οποίους κατά καιρούς είχαν επιβληθεί διάφορα πρόστιμα και έφερε πιο κοντά τόσο τους παίκτες όσο και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Στα αγωνιστικά η προπονήσεις και η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με την Κέρκυρα συνεχίζεται πυρετωδώς με τους Ανιέτε και Ελμπάζ ωστόσο να μη προπονούνται ακόμα σε φουλ ρυθμούς, ενώ και ο Κοντοές δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας.