Με το “μαχαίρι στα δόντια” η Λαμία στην Τούμπα

Οι νεοφώτιστοι της Λαμίας μπορεί να έχουν κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα όμως δεν επαναπαύονται και είναι αποφασισμένοι να βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ, μέσα στο σπίτι του. Η Λαμία μπορεί να έχει 7 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές και να φιγουράρει στην 9η θέση της βαθμολογίας της Super League, όμως όλοι στην ομάδα είναι συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι […]

Με το “μαχαίρι στα δόντια” η Λαμία στην Τούμπα | to10.gr

Οι νεοφώτιστοι της Λαμίας μπορεί να έχουν κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα όμως δεν επαναπαύονται και είναι αποφασισμένοι να βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ, μέσα στο σπίτι του.

Η Λαμία μπορεί να έχει 7 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές και να φιγουράρει στην 9η θέση της βαθμολογίας της Super League, όμως όλοι στην ομάδα είναι συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να παλέψουν για κάθε βαθμό και σε κάθε ματς για να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δυο παίκτες της Λαμίας στον Metropolis 95.5.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας έδωσε το στίγμα, δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο οργανισμός της ομάδας την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ είναι μεν πολύ δύσκολος αντίπαλος και εκ των φαβορί για τον τίτλο αλλά άπαντες είναι έτοιμοι να εκμεταλλευθούν το κακό ξεκίνημα και την νευρικότητα των γηπεδούχων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και δυο από τους βασικούς αμυντικούς της ομάδας του Τεννέ, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και Ανέστης Αναστασιάδης. Οι δύο παίκτες έκαναν λόγο για σεβασμό στον αντίπαλο αλλά όχι και φόβο στο παιχνίδι τους, ενώ αποκάλυψαν και τον τρόπο αντιμετώπισης που προετοιμάζει ο Τεννές που περιλαμβάνει προσήλωση στην αμυντική τακτική και εκμετάλλευση των κενών χώρων που θα αφήσει ο αντίπαλος με γρήγορες αντεπιθέσεις.