Βολικάκης, ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής ποδηλασίας στο Παγκόσμιο

Βολικάκης, ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής ποδηλασίας στο Παγκόσμιο

Ο Χρήστος Βολικάκης θα είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδηλάτης που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ποδηλασίας πίστας που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία τον επόμενο μήνα.

Αυτό προκύπτει από τις λίστες συμμετοχής που έδωσε στη δημοσιότητα η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδηλασίας (UCI), όπου το όνομα του Βολικάκη είναι το μοναδικό ελληνικό μεταξύ των συμμετεχόντων.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρυαριου στο Άπελντουρν της Ολλανδίας. Ο 30χρονος ποδηλάτης του Παναθηναϊκού παρά τα πενιχρά μέσα προπόνησης και την ελλιπής στήριξη από την Πολιτεία, κατάφερε να αποδώσει στο μέγιστο και να καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε τρία αγωνίσματα (σκρατς, όμνιουμ και αγώνα πόντων).

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα Sportsfeed.gr ο Έλληνας πρωταθλητής:

«Παρά τα αμέτρητα προβλήματα, τελικά οι κόποι και οι θυσίες ανταμείβονται! Τριπλή πρόκριση σε αυτά τα νέα αγωνίσματα είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος! Σημαίνει πολλά ειδικά με αυτά που έχουμε περάσει την φετινή χρονιά.

Φυσικά χωρίς την βοήθεια των χορηγών μου και των ανθρώπων που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν δεν θα πετύχαινα τίποτα από όλα αυτά που έχω πετύχει και το ευχαριστώ είναι λίγο. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Μάκαρη και τη Euroins, την εταιρεία Stoiximan, Minas Jewelry και τη Τζίνα Μαργαριτοπούλου καθώς και την Amstel free».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ