Λεωνίδης: «Για τον Πύρρο, η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα»

Λεωνίδης: «Για τον Πύρρο, η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα»

Μαίνεται η κόντρα του πρώην πλέον ομοσπονδιακού προπονητής Άρσης Βαρών, Βαλέριου Λεωνίδη, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πύρρο Δήμα.

Αφορμή ήταν η φωτογραφία που ακολουθεί. Εκεί φαίνεται ο Πύρρος Δήμας αγκαλιά με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, αντικαταστάτη του Βαλέριου Λεωνίδη, στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης της Εθνικής Ομάδας.

Ο πρώην πλέον ομοσπονδιακός και Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, δεν ξέχασε πως ο νυν προπονητής είναι ο ίδιος άνθρωπος που στο σκάνδαλο ντόπινγκ του 1997, είχε καταγγείλει τον Χρήστο Ιακώβου, πως χορηγούσε στην Dream Team στην οποία ανήκαν Δήμας και Λεωνίδης, φαρμακευτικά σκευάσματα, στα οποία στηρίχτηκαν και οι μεγάλες επιτυχίες του αθλήματος. Για αυτό και εξέδωσε μια καυστική προς τον Πύρρο Δήμα ανακοίνωση.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του Βαλέριου Λεωνίδη:
«Στη ζωή μου, ποτέ δεν άφησα να περνούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα καταγγελίες εις βάρος των συναθλητών μου και του αθλήματος μου. Ποτέ μου δεν διέγραφα από τη μνήμη μου ανθρώπους που προσπάθησαν να αφαιρέσουν την αξία μου και τους αγώνες των συναθλητών μου.

Η σημερινή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με τον πριν λίγα χρόνια κατήγορό του, Κωνσταντινίδη Χρήστο, δείχνει ότι για τον Πύρρο η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα. Λυπάμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ