Άρης : Σαρώνει τα μετάλλια

Εντυπωσιακές επιδόσεις από τους αθλητές των «κίτρινων» στους θερινούς αγώνες κολύμβησης κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.

Άρης : Σαρώνει τα μετάλλια | to10.gr

Απολογισμός για όσκαρ από τους νεαρούς αθλητές του Άρη στις δυο πρώτες ενότητες των θερινών αγώνων κολύμβησης κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι κολυμβητές των «κιτρίνων» έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής 15 μετάλλια και συγκεκριμένα τέσσερα χρυσά, πέντε αργυρά και έξι χάλκινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κολυμβητικού τμήματος του Άρη:

«Εντυπωσιακά πράγματα κάνουν στους θερινούς αγώνες Κ.Δ. Μακεδονίας οι κολυμβητές του ΑΡΗ, οι οποίοι κατέκτησαν 15 μετάλλια, στις δύο πρώτες αγωνιστικές ενότητες. 15 μετάλλια (4 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα), κατέκτησαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές ενότητες οι κολυμβητές της προαγωνιστικής κατηγορίας της ομάδας μας (9-10-11-12 ετών), στους θερινούς αγώνες κολύμβησης Κ. Δ. Μακεδονίας.

Οι αγώνες, διεξάγονται στο Εθνικό κολυμβητήριο, με την συμμετοχή 1400 αθλητών από 39 συλλόγους και θα ολοκληρωθούν σε 5 αγωνιστικές ενότητες. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!!!».