Πινγκ πονγκ : Ανοίγει σήμερα η μεταγραφική περίοδος 2018

Διαρκεί μέχρι τις 30 του μήνα, αλλά επειδή το κλείσιμο πέφτει σε Σαββατοκύριακο η ομοσπονδία θα κάνει δεκτές τις αιτήσεις μεταγραφών μέχρι και την Τρίτη 2 Ιουλίου.

Πινγκ πονγκ : Ανοίγει σήμερα η μεταγραφική περίοδος 2018 | to10.gr

Ανοίγει σήμερα η μεταγραφική περίοδος 2018 στην επιτραπέζια αντισφαίριση
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την περίοδο 2017-2018 ολοκληρώθηκε και τα σωματεία στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στο μεταγραφικό πάρε-δώσε αυτού του καλοκαιριού. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικές κινήσεις και από σήμερα ανοίγει επίσημα η μεταγραφική περίοδος, που σταθερά είναι μία κάθε χρόνο κι έρχεται τον Ιούνιο.

Κλασικά διαρκεί μέχρι τις 30 του μήνα, αλλά επειδή το κλείσιμο πέφτει σε Σαββατοκύριακο η ομοσπονδία θα κάνει δεκτές τις αιτήσεις μεταγραφών μέχρι και την Τρίτη 2 Ιουλίου. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και στην ενότητα των ανακοινώσεων έχουν αναρτηθεί σημαντικές πληροφορίες για το διαδικαστικό κομμάτι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν με τον τίτλο «γενικές οδηγίες-επισημάνσεις για τις μεταγραφές» ΕΔΩ.

Και μία ακόμα σημείωση, που σχετίζεται με το επίκαιρο θέμα της διαγραφής σωματείων, τα οποία δεν έχουν λάβει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως αυτό τέθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Αναφορικά με «αθλητές και αθλήτριες, που ανήκουν σε σωματεία, που έχουν διαγραφεί από το Μητρώο Μελών της Ομοσπονδίας με απόφαση Γ.Σ.», η ανακοίνωση υπογραμμίζει: «Εάν το σωματείο, στο οποίο ανήκετε έχει διαγραφεί από το μητρώο της Ομοσπονδίας με απόφαση της Γ.Σ., δεν ανήκετε στην κατηγορία των μεταγραφόμενων αθλητών. Μπορείτε να επαναδραστηριοποιηθείτε σε νέο σωματείο με απλή αίτηση εγγραφής, όπως γίνεται για νεοεγγραφόμενο αθλητή, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και με παράβολο 5ευρώ». Τέλος, επισημαίνεται ότι στις ανακοινώσεις του σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αναρτήθηκαν και τα νέα έντυπα εγγραφής – μεταγραφής και όρων συμμετοχής στις διοργανώσεις της ομοσπονδίας.