Το καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγωνιστικών για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της σεζόν 2018-2019.

Το καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα | to10.gr

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης 2018-2019 εξέδωσε σήμερα η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Ετοίμασε και ανακοίνωσε τις αγωνιστικές πριν εκδώσει το συνολικό καλεντάρι της προσεχούς χρονιάς προκειμένου να εξυπηρετήσει και τα σωματεία στη μεταγραφική περίοδο, που μόλις άρχισε. Κάθε χρόνο η ομοσπονδία έβγαζε όλο μαζί το πρόγραμμα λίγο αργότερα το καλοκαίρι και φέτος κινήθηκε διαφορετικά μετά την επιθυμία, που είχαν εκφράσει πέρσι εκπρόσωποι σωματείων να γνωρίζουν τις ημερομηνίες των αγωνιστικών πριν συζητήσουν και συμφωνήσουν για τη μεταγραφή αθλητών ή αθλητριών.

Επισήμαναν αυτή την ανάγκη ειδικά τα σωματεία, που θέλουν να συνεργαστούν με ξένους αθλητές και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατάφερε να ικανοποιήσει το αίτημα. Το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών θ’ αρχίσει το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018. Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των γυναικών οι πρώτες αγωνιστικές θα γίνουν στις 17-18 Νοεμβρίου 2018. Και στα δυο πρωταθλήματα το φινάλε θα γραφτεί στις 16-17 Μαρτίου 2019. Οι διοργανώσεις της Α2 εθνικής κατηγορίας θα κάνουν πρεμιέρα στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες για τα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 διεξάγονται συγκεντρωτικά, ενώ τα ματς στη Β’ Εθνική και τις χαμηλότερες κατηγορίες γίνονται σε έδρες. Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ιεραρχίας, όπως αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.