Ο Μαδέσης αντί Γιαννούτσου στην εθνική ομάδα παίδων

Ο Μαδέσης αντί Γιαννούτσου στην εθνική ομάδα παίδων

Σε αλλαγή προχωρά η εθνική ομάδα  παίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης με τον Αλέξανδρο Μαδέση να αντικαθιστά τον Σωκράτη-Βησσαρίων Γιαννούτσο.

Υποχρεωτική αλλαγή στην εθνική ομάδα των παίδων εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών. Ο Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος στάθηκε άτυχος και χάνει τη διοργάνωση διότι ταλαιπωρείται εδώ και λίγο καιρό  από ίωση. Οι αγώνες αρχίζουν σε δέκα μέρες, δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος και τη θέση του πήρε ο Αλέξανδρος Μαδέσης.

Ο 14χρονος πρωταθλητής Ελλάδας του διπλού παίδων αναρρώνει σιγά-σιγά, αλλά υπολογίζεται να μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τις 20 Ιουλίου. Ο 13χρονος Μαδέσης, που τον αντικαθιστά στην αποστολή, ήταν 1ος αναπληρωματικός. Τα μέλη των εθνικών μας ομάδων συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς την κοινή προετοιμασία, που άρχισαν από τις 25 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το European Youth Championship 2018 θα διεξαχθεί στην Κλουζ Νάποκα της Ρουμανίας από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα άρχισε με την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού Κωνσταντίνου Κωστόπουλου. Μαζί του είναι από αυτή την εβδομάδα, μετά την επιστροφή της αποστολής από τους Μεσογειακούς Αγώνες και ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ Κώστας Βατσακλής. Στο Σ.Ε.Φ. πηγαίνει και η σωματειακή προπονήτρια Λάουρα Νικουλάε, που στην ετήσια διοργάνωση θα είναι υπεύθυνη στην εθνική ομάδα των κορασίδων, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πάτρας Σωτήρης Ζήκος, που θ’ αναλάβει τους παίδες, θα βρίσκεται στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα.

Στο κλιμάκιο επιλέκτων της αχαϊκής πρωτεύουσας είχε αρχίσει την προετοιμασία του ο Παναγιώτης Αδριανός ώσπου ενσωματώθηκε στην αποστολή στο φαληρικό στάδιο εδώ και λίγες ημέρες. Από την έναρξη της κοινής προετοιμασίας βρίσκονται στο Σ.Ε.Φ. και οι αθλήτριες από τη Βόρεια Ελλάδα Θεοδώρα Βασιλειάδου και Χρυσή Φωτιάδου. Στις προπονήσεις τέλος, βοηθάνε και αθλητές των προεθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, που παραμένουν στην Αθήνα  και δεν έχουν φύγει ακόμα για τις διακοπές τους.

Οι συνεργασίες των Ελλήνων αθλητών στα διπλά

Έγιναν γνωστές στο μεταξύ, οι συνεργασίες που έχουν κλείσει έως τώρα οι Έλληνες αθλητές για τα αγωνίσματα του διπλού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Στο διπλό νέων ο Γιάννης Σγουρόπουλος θα συγκροτήσει δίδυμο με τον Ρώσο Βλαντιμίρ Σιντορένκο, όπως είχε κάνει και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων.

Ο αριστερόχειρας πρωταθλητής Ευρώπης του απλού παίδων το 2016 και το 2017 γίνεται ο τρίτος διαφορετικός ξένος αθλητής, με τον οποίο θα συνεργαστεί σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Σγουρόπουλος στοχεύοντας βέβαια το μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα ο Γιάννης Δαμιανής θα συνεργαστεί με τον Μιχάλη Διαμαντόπουλο, ενώ ψάχνει συμπαίκτη ο Δημήτρης Στάμου.

Στο διπλό νεανίδων η Ελισάβετ Τέρπου θα παίξει με την Ιωάννα Γερασιμάτου και αναζητά συμπαίκτρια η Θεοδώρα Βασιλειάδου. Στο διπλό παίδων κάνουν δίδυμο οι Παναγιώτης Αδριανός/Ιάκωβος Αϊβατίδης και θα ψάξει παρτενέρ ο Αλέξανδρος Μαδέσης. Στο διπλό κορασίδων συνεργάζονται ξανά η Μαλαματένια Παπαδημητρίου με την Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου και είναι σε αναζήτηση συμπαίκτριας η Χρυσή Φωτιάδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ