Στην Πάτρα οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες 2019

Η Πάτρα ανέλαβε τη διοργάνωση των δεύτερων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για το 2019 ύστερα από απόφαση της ΔΕΜΑ, η οποία συνεκλήθη στην Ταραγόνα. Η αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν η μόνη υποψήφια πόλη αφού η Μασσαλία (Γαλλία) κι η Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος) είχαν αποσύρει το ενδιαφέρον τους. Στην Ταραγόνα βρέθηκε, μεταξύ άλλων, κι ο υφυπουργός […]

Στην Πάτρα οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες 2019 | to10.gr

Η Πάτρα ανέλαβε τη διοργάνωση των δεύτερων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για το 2019 ύστερα από απόφαση της ΔΕΜΑ, η οποία συνεκλήθη στην Ταραγόνα.

Η αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν η μόνη υποψήφια πόλη αφού η Μασσαλία (Γαλλία) κι η Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος) είχαν αποσύρει το ενδιαφέρον τους. Στην Ταραγόνα βρέθηκε, μεταξύ άλλων, κι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Η αποστολή της Πάτρας αποτελείτο από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Την ανάληψη των Αγώνων υπέγραψε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Το λογότυπο της διοργάνωσης που περιλαμβάνει αθλήματα σχετικά με τη θάλασσα και την παραλία όπως το μπιτς βόλεϊ, απεικονίζει ένα δελφίνι.