Δολοφονήθηκε ο Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, Ντένις Τεν

Δολοφονήθηκε ο Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, Ντένις Τεν

Σοκ στην αθλητική κοινωνία του Καζακστάν, καθώς ο 25χρονος Ντένις Τεν, Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους.

Την Πέμπτη (19/07) ο διάσημος αθλητής και Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ, Ντένις Τεν, δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Ο 25χρονος Καζάκος αθλητής δέχθηκε μαχαιριές, που τον οδήγησαν σε θάνατο λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Αρχών.

Συγκεκριμένα, ο Τεν είδε δύο αγνώστους να επιδιώκουν να κλέψουν τους καθρέφτες του αυτοκινήτου του στο Αλμάτι του Καζακστάν. Τους πλησίασε, είχε έντονη λογομαχία μαζί τους για μερικά λεπτά και εν συνεχεία δέχθηκε μαχαιριές στο μηρό του, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά λίτρα αίμα σε μικρό χρονικό διάστημα, γεγονός που κατέστησε ανέφικτη την προσπάθεια των γιατρών να προλάβουν το μοιραίο.

Ο 25χρονος αθλητής τους καλλιτεχνικού πατινάζ, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει το Καζακστάν σε πάμπολλες διοργανώσεις, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι του 2014, ενώ είχε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Την τελευταία σεζόν ο Τεν βρισκόταν στο νούμερο 31 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η κορυφαία επίδοσή του είχε σημειωθεί τις περιόδους 2014-2015 και 2015-2016, όπου είχε βρεθεί στην τρίτη θέση.

Ο υπουργός αθλητισμού και πολιτισμού του Καζακστάν, Αριστάνμπεκ Μουκχαμεντιούλι έκανε δηλώσεις και τόνισε πως «ο Ντένις Τεν ήταν ένας εκπληκτικός αθλητής, ο θρύλος του σπορ για εμάς, η περηφάνια μας. Είναι μια ασύλληπτη τραγωδία και ανεπανόρθωτη απώλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ