Ζαραβίνας: «Ακόμα πιο δυνατοί στον πέμπτο τελικό»

Ζαραβίνας: «Ακόμα πιο δυνατοί στον πέμπτο τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη στον τέταρτο τελικό με την ΑΕΚ (22-21) και έδωσε το σύνθημα ενόψει του πέμπτου τελικού.

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού «άλωσε» το ΟΑΚΑ (22-21) και έφερε στα ίσια (2-2) τη σειρά των τελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ. Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζαραβίνα, να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των Πειραιωτών.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη και έδωσε το σύνθημα ενόψει του πέμπτου τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (06/06) στο κλειστό του Ρέντη. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερη και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι στον πέμπτο τελικό θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή νίκη. Η σειρά των τελικών δείχνει ότι από αγώνα σε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι και θα εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στον πέμπτο τελικό. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αυτή τη στιγμή. Τώρα θα ξεκουραστούμε, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στον τελευταίο τελικό. Αυτός που το θέλει περισσότερο θα το πάρει».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, με τον Πίβοτ του Ολυμπιακού να στέκεται στην ενέργεια που έβγαλαν οι Ερυθρόλευκοι σε άμυνα και επίθεση. «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του αντιπάλου. Διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο, παίξαμε με πάθος, πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και συγκέντρωση και τα εξήντα λεπτά. Τώρα στο Ρέντη με 8ο παίκτη τον κόσμο μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρώτο και ιστορικό νταμπλ», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ