ΑΕΚ: «Ελπίζουμε η σημερινή μονόπλευρη αντιμετώπιση της διαιτησίας να ήταν μία κακή παρένθεση»

Η ΑΕΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στον τέταρτο τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία!

ΑΕΚ: «Ελπίζουμε η σημερινή μονόπλευρη αντιμετώπιση της διαιτησίας να ήταν μία κακή παρένθεση» | to10.gr

Η ΑΕΚ αφού ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στην αίθουσα Κασιμάτης στο πλαίσιο του τέταρτου τελικού του πρωταθλήματος χάντμπολ για την «υποδειγματική συμπεριφορά τους», εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία η οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Κιτρινόμαυροι «δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»! Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών κι έτσι ο φετινός τίτλος θα κριθεί στο πέμπτο παιχνίδι στο Ρέντη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ως Διοίκηση της ΑΕΚ αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας που παραβρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ του ΟΑΚΑ και στήριξαν έντονα και με απαράμιλλο ενωσίτικο πάθος την ομάδα χάντμπολ στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και τους συγχαίρουμε για την υποδειγματική συμπεριφορά τους.

Αντίθετα δεν μπορούμε να συγχαρούμε τη διαιτησία για τις αποφάσεις της, η οποία προφανώς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Παράλληλα επισημαίνουμε στους παρατηρητές του αγώνα ότι θα επιθυμούσαμε την ίδια σχολαστικότητα στην καταγραφή όσων θεώρησαν αναγκαία να καταγράψουν, να είχαν επιδείξει και στους προηγούμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας στη σειρά των τελικών, και φυσικά να την επιδείξουν στον επερχόμενο πέμπτο τελικό.

Ελπίζουμε η σημερινή μονόπλευρη αντιμετώπιση να ήταν μία κακή παρένθεση και να μην υπάρξει ανάλογη διαιτησία και στον πέμπτο τελικό…

Τέλος, επισημαίνουμε το αυτονόητο: Ακόμη και με μέτρια απόδοση, μία ομάδα δικαιούται να κερδίζει, εφόσον η διαιτησία την αντιμετωπίζει ισόνομα…