Ολυμπιακός: Πάνοπλος στον πέμπτο τελικό

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στον πέμπτο τελικό

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον… τελικό των τελικών με την ΑΕΚ – Ολοι οι παίκτες του Ολυμπιακού στη διάθεση του Γιώργου Ζαραβίνα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στον τέταρτο τελικό της Handball Premier επικράτησε στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ με 22-21 και έφερε στα ίσια τη σειρά (2-2). Ο τίτλος πλέον θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (6/6, 17:30) στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Την Τρίτη (5/6) οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους και πλέον είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη μάχη. Ο Γιώργος Ζαραβίνας μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος,

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα στον… τελικό των τελικών θα έχει στο πλευρό της εκατοντάδες οπαδούς της, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό του Ρέντη. Εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους θα διατίθενται και την Τετάρτη από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων που βρίσκεται στο Γ. Καραϊσκάκης (10:00-15:00), ενώ στις 15:30 αναμένεται να ανοίξουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον πέμπτο τελικό ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ