Ζαραβίνας: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τον πέμπτο τελικό και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους Ερυθρόλευκους στη μάχη με την ΑΕΚ.

Ζαραβίνας: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας» | to10.gr

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη στον πέμπτο τελικό με την ΑΕΚ απηύθυνε ο Γιώργος Ζαραβίνας. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι παίκτες του χρειάζονται τη στήριξη των Ερυθρόλευκων φιλάθλων, προκειμένου να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Στη διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, από το 2-0 εις βάρος μας στη σειρά των τελικών τα παιδιά αντέδρασαν. Νομίζω ότι αξίζουμε το πρωτάθλημα αλλά για να το κατακτήσουμε θα πρέπει να είμαστε 60 λεπτά συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούμε από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στο γήπεδο. Περιμένουμε να αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο Ρέντη την Τετάρτη, θέλουμε τον κόσμο του Θρύλου κοντά μας, να μας υποστηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει για να φτάσουμε μαζί στην επίτευξη του στόχου και να κλείσουμε ιδανικά τη σεζόν».