Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Λοΐζος

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Λοΐζος

Οι Ασπρόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου πορτιέρο, που πέρσι αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο.  

Την επιστροφή του Νίκου Λοΐζου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στο Δικέφαλο μετά από ένα χρόνο απουσίας. Την περσινή σεζόν ο βασικός πορτιέρο της Εθνικής ομάδα αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο, όπου μάλιστα κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Λοΐζος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναεπιστρέφω στον ΠΑΟΚ και νιώθω πολύ τυχερός που κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος τότε… Φέτος, οι στόχοι της ομάδας δεν είναι παρά κύπελλο και πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα, το φετινό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, λόγω του ότι υπάρχουν εξίσου δυνατοί αντίπαλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: 

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Λοΐζο, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο 28χρονος βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ομάδας, αγωνίστηκε στο Δικέφαλο την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, όπου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ την σεζόν που μόλις τελείωσε, αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Καλή επιτυχία Νίκο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ