Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Κυπραίος

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Κυπραίος

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Άκη Κυπραίο για ακόμη έναν χρόνο και διατήρησε στο ρόστερ του άλλον ένα από τους βασικούς του παίκτες.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άκη Κυπραίο για έναν ακόμη χρόνο, ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Ο ύψους 1.85 εξτρέμ ήταν ένας από τους σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ και η ανανέωση του για πέμπτη χρονιά, δείχνει την όρεξη των ανθρώπων του «δικεφάλου» να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κυπραίου μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης έγιναν στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Σ’ αυτές ο 29χρονος δήλωσε :

«Nώθω χαρούμενος που για τέταρτη χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ανανέωση ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δυο μεριές και δεν πήρε καθόλου χρόνο. Μπορεί να ακουστεί τετριμμένο, αλλά οι στόχοι της ομάδας δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από την κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Χρωστάμε κάτι από την περσινή χρονιά πρώτα από όλα στους εαυτούς μας και μετά στον κόσμο μας που μας στηρίζει. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και να έχουμε άλλο ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κύπελλο.»

Τη σεζόν που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στον ημιτελικό των πλέι-οφ της Χάντμπολ Πρέμιερ, από την ΑΕΚ, χάνοντας τη σειρά με 2-0 (20-25,22-23).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ