Ανανέωσε ο Σανίκης με Ολυμπιακό

Ανανέωσε ο Σανίκης με Ολυμπιακό

Παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Γρηγόρης Σανίκης που υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους.

Συνεχίζεται το… κύμα ανανεώσεων στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Μετά τους Τσιλιμπάρη, Κανδήλα και Τζήρα σειρά έχει ο Γρηγόρης Σανίκης, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα δύο χρόνια

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Σανίκη. Ο Έλληνας διεθνής, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γρηγόρης Σανίκης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το γεγονός της παραμονής μου στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και τα τελευταία μου στην ενεργό δράση. Θεωρώ τιμή μου και ιδανική συγκυρία, την δυνατότητα που μου δίνεται να κλείσω την καριέρα μου ως αθλητής στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τους χορηγούς του τμήματος κ. Σοφοκλή Ξυνή και κ. Τίμη Πουρνάρα. Η συμφωνία μας επήλθε σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Όσο για την νέα σεζόν θα ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα και να παραμείνουμε στην κορυφή με ένα δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ