Στον δρόμο του Ολυμπιακού η Κόμλο

Στον δρόμο του Ολυμπιακού η Κόμλο

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ουγγρική ομάδα για το δεύτερο γύρο του EHF Cup, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Την αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του EHF Cup έμαθε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να βρίσκουν στον δρόμο τους την ουγγρική Κόμλο.

Την περσινή σεζόν η αντίπαλος των νταμπλούχων Ελλάδας κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της χώρας της και προπονητής της είναι ο Ράτκο Τζούρκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Ορμή Πατρών τη σεζόν 2013-2014. Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί 6-7 Οκτωβρίου στην Ουγγαρία, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα (13-14) Οκτωβρίου στην Ελλάδα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δουλέψουν σκληρά στην προετοιμασία, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στα παιχνίδια με τους Ούγγρους. Οι Ερυθρόλευκοι τη νέα σεζόν στοχεύουν στην ευρωπαϊκή καταξίωση, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να έχουν ενισχυθεί σημαντικά με στόχο να κατακτήσουν τους εγχώριους τίτλους και να φτάσουν ψηλά στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ