Στην Formula 1 ο Μπολτ!

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν οι… μάστορες στο marketing Αμερικανοί! Για να προωθήσουν το Grand Prix της Formula 1 που θα διεξαχθεί στο Όστιν του Τέξας, οι διοργανωτές επιστράτευσαν τον θρύλο, πρώην πλέον αθλητή του στίβου, Γιουσέιν Μπολτ. Το κοινό των ΗΠΑ, δεν έχει αγκαλιάσει την Formula 1 καθώς προτιμούν άλλα «πατροπαράδοτα» μηχανοκίνητα σπορ […]

Στην Formula 1 ο Μπολτ! | to10.gr

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν οι… μάστορες στο marketing Αμερικανοί! Για να προωθήσουν το Grand Prix της Formula 1 που θα διεξαχθεί στο Όστιν του Τέξας, οι διοργανωτές επιστράτευσαν τον θρύλο, πρώην πλέον αθλητή του στίβου, Γιουσέιν Μπολτ.

Το κοινό των ΗΠΑ, δεν έχει αγκαλιάσει την Formula 1 καθώς προτιμούν άλλα «πατροπαράδοτα» μηχανοκίνητα σπορ (Indianapolis 500, NASCAR) και ψάχνεται κάποιος τρόπος να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και ποιος καλύτερος από τον Τζαμαϊκανό σούπερ σταρ. Μπορεί ο Μπολτ να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, παραμένει όμως απίστευτα δημοφιλής και ένα από τα μεγαλύτερα brand names παγκοσμίως.

Κάπως έτσι λοιπόν ανακοινώθηκε πως ο Τζαμαϊκανός όχι μόνο θα δώσει την εκκίνηση του αγώνα την Κυριακή αλλά λίγο πριν θα κάνει και μερικούς γύρους με τον Λιούις Χάμιλτον.