Θέλει να αγωνιστεί στη Formula1 o Mικ Σουμάχερ

Ο γιός του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί, όπως ο πατέρας του στη Formula1, όμως δε βιάζεται να το πετύχει ακόμα. Ο Μικ Σουμάχερ προέρχεται από δύο σεζόν στη Formula4, όπου ήταν πολύ καλός, αλλά πέρσι στη Formula3 έκανε μέτρια σεζόν και όπως ξεκαθάρισε δε βιάζεται ιδιαίτερα να “τρέξει” […]

Θέλει να αγωνιστεί στη Formula1 o Mικ Σουμάχερ | to10.gr

Ο γιός του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί, όπως ο πατέρας του στη Formula1, όμως δε βιάζεται να το πετύχει ακόμα.

Ο Μικ Σουμάχερ προέρχεται από δύο σεζόν στη Formula4, όπου ήταν πολύ καλός, αλλά πέρσι στη Formula3 έκανε μέτρια σεζόν και όπως ξεκαθάρισε δε βιάζεται ιδιαίτερα να “τρέξει” στη Formula1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στόχος μου είναι πάντα η F1. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και δεν κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι οδηγοί. Όλοι κάνουν πρόοδο με τον ρυθμό τους και δεν τους συγκρίνω.

Κάνω το ένα βήμα μετά το άλλλο και προσπαθώ να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το μέλλον. Όταν νιώσω έτοιμος, θα κάνω το επόμενο βήμα, αλλά πρώτα πρέπει να το αποδείξω στον εαυτό μου. Είχα την πρώτη μου σεζόν στην F3, με στόχο να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα.

Αυτό έγινε φέτος και είμαι πολύ χαρούμενος. Προσπαθώ να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς»