Κυριάρχησε στον Καναδά ο Φέτελ (vid)

Κυριάρχησε στον Καναδά ο Φέτελ (vid)

Ο Γερμανός, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την pole position που κατέκτησε το Σάββατο, πήρε τη νίκη στον Καναδά και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η κορυφή της βαθμολογίας στη F1 ανήκει και πάλι στον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari νίκησε στον Καναδά και σε συνδυασμό με την 5η θέση του Λιουίς Χάμιλτον ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση.

Ο Φέτελ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την pole position που κατέκτησε το Σάββατο και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα έφτασε στη νίκη, η οποία είναι η πρώτη της Ferrari στον Καναδά μετά το 2004! Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Βάλτερι Μπότας και στο τρίτο ο Μαξ Φερστάπεν.

Τέταρτος τερμάτισε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος πραγματοποίησε έναν καλό αγώνα και πλασαρίστηκε στις πρώτες θέσεις. Ο Λιούις Χάμιλτον αντιμετώπισε πρόβλημα με την ισχύ του κινητήρα της Μερσέντες και δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 5η θέση.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κίμι Ραϊκόνεν, Νίκο Χούλκενμπεργκ, Κάρλος Σάινθ, Εστέμπαν Οκόν και Τσαρλς Λεκλέρκ. Ο Φερνάντο Αλόνσο στον 300ο αγώνα του στη F1 προδόθηκε από το μονοθέσιό του και εγκατέλειψε. Ο Φέτελ με τη νίκη του στον Καναδά έφτασε τους 121 πόντους, με τον Χάμιλτον να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με έναν πόντο λιγότερο.

Ο αγώνας στιγματίστηκε από τη σύγκρουση του Στρολ με τον Χάρτλεϊ στη δεύτερη στροφή του πρώτου γύρου, με τον πιλότο της Τόρο Ρόσο να χάνει τον έλεγχο του μονοθεσίου και τελικά να βγαίνουν και οι δύο εκτός.

Δείτε τη σύγκρουσή τους:

https://www.youtube.com/watch?v=kgrEc-oL4Tc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ