Moto GP : Πήρε την pole position στη Βαρκελώνη ο Λορένθο

Moto GP : Πήρε την pole position στη Βαρκελώνη ο Λορένθο

Την πρώτη του pole position με την Ducati πανηγύρισε ο Χόρχε Λορένθο στο Γκραν Πρι της Βαρκελώνης.

Πρώτος στο grid του γκραν πρι της Βαρκελώνης θα ξεκινήσει ο Χόρχε Λορένθο. Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati πήρε την πρώτη του pole position με τη νέα του ομάδα στον αγώνα της πατρίδας του και θα διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη του.

Γενικότερα είχαμε τεράστιο ενδιαφέρον στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές. Ο Μαρκ Μάρκεθ, δεν κατάφερε να περάσει απευθείας στο Q2 και έτρεξε από το Q1, όπου βγήκε πρώτος. Όταν ξεκίνησε στο Q2 έκανε έναν πολύ γρήγορο χρόνο, κάτω από το 1 λεπτό και 39 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια. Έτσι, όλα έδειχναν πως θα ήταν πολύ δύσκολο να χάσει την pole.

Στη συνέχεια, βελτίωσε κι άλλο το χρόνο του, όταν είδε τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο να ακολουθεί κατά πόδας, όμως υπολόγισε χωρίς τον Χόρχε Λορένθο. Ο έμπειρος αναβάτης, έκανε έναν καταπληκτικό γύρο, πέρασε τον χρόνο του Μάρκεθ και τον άφησε δεύτερο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, μαζί με τον Ντοβιτσιόζο πρόλαβαν να ξεκινήσουν νέο γύρο πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές, όμως χωρίς αντίκρυσμα.

Πέραν τούτου στο Q2, ο Βινιάλες τερμάτισε στην τέταρτη θέση και τον Ιανόνε να περιορίζεται στην πέμπτη. Ο Πετρούτσι θα είναι έκτος και από την 7η θέση θα ξεκινήσει ο Βαλεντίνο Ρόσι που ενώ αρχικά ήταν στη δεύτερη, αλλά δεν βελτίωσε ποτέ το χρόνο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ