Moto GP : Ασταμάτητος στη Γερμανία ο Μάρκεθ

Moto GP : Ασταμάτητος στη Γερμανία ο Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μαρκέθ ήταν σε ακόμα ένα γκραν πρι συγκλονιστικός και πέτυχε την πέμπτη του νίκη για φέτος στην πίστα του Ζάξερινγκ της Γερμανίας.

Την πέμπτη νίκη του στη φετινή σεζόν του MotoGP, μετά από αυτές στο Όστιν των ΗΠΑ, στη Χερέθ της Ισπανίας, στο Λε Μαν της Γαλλίας και στο Άσεν της Ολλανδίας, πανηγύρισε σήμερα ο Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας πρώτευσε στο γκραν πρι της Γερμανίας, το οποίο διεξήχθη στην πίστα του Ζάξερινγκ και ήταν ο 9ος αγώνας της χρονιάς.

Αυτή ήταν η 9η σερί νίκη του Ισπανού στο Ζάξερινγκ σε όλες τις κατηγορίες, ισοφαρίζοντας τον θρύλο Τζιάκομο Αγκοστίνι στο ρεκόρ συνεχών επιτυχιών σε μια πίστα, όπως είχε στη Φιλανδία ο Ιταλός πιλότος.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βαλεντίνο Ρόσι Yamaha) και στην 3η θέση τερμάτισε ο Μάβερικ Βινιάλες, επίσης με Yamaha, στο καλύτερο φετινό της αποτέλεσμα. Πάντως, η ιαπωνική εταιρία μένει για 19 αγώνες χωρίς νίκη (!) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στη βαθμολογία των οδηγών προηγείται ο Μάρκεθ με 165 βαθμούς και ακολουθεί ο Ιταλός σταρ, Βαλεντίνο Ρόσι, με 119 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ