Εθνική Πόλο : Οι κλήσεις του Βλάχου για τα προκριματικά του Europa Cup

Εθνική Πόλο : Οι κλήσεις του Βλάχου για τα προκριματικά του Europa Cup

Αυτούς τους διεθνείς κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας πόλο ανδρών για τα προκριματικά του Europa Cup.

Την ερχόμενη Δευτέρα (12/2) θα συγκεντρωθεί στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά η εθνική πόλο ανδρών, ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Europa Cup. Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί από 15 έως 18 Φεβρουαρίου στον δεύυτερο όμιλο, στο Σπλιτ, με αντιπάλους την οικοδέσποινα Κροατία, τη Σερβία, την Ολλανδία και τη Μάλτα, διεκδικώντας ένα από τα τρία εισιτήρια για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Με δεδομένη την ολιγοήμερη προετοιμασία πριν τους πρώτους επίσημους αγώνες της φετινής χρονιάς, ο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε τους 13 πολίστες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, το περασμένο καλοκαίρι, συν τον νεαρό Δημήτρη Σκουμπάκη της Γλυφάδας.

Αναλυτικά οι 14 διεθνείς του ομοσπονδιακού προπονητή: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος (Ολυμπιακός), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Μάνος Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας (Βουλιαγμένη), Δημήτρης Σκουμπάκης (Γλυφάδα), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ/Ουγγαρία), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ/Τουρκία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ