Ολυμπιακός – Ουίπεστ 9-8: Σήκωσε το Θρύλε μου!

Ολυμπιακός – Ουίπεστ 9-8: Σήκωσε το Θρύλε μου!

Στον τελικό της Euroleague του πόλο τα κορίτσια του Θρύλου, υπέταξαν 9-8 την Ουίπεστ.

Τα κορίτσια του Θρύλου με μια απίθανη εμφάνιση νίκησαν με 9-8 την Ουίπεστ στον ημιτελικό της Euroleague και προκρίθηκαν στον τελικό του Μεγάλου Σαββάτου (21:15). Η αμιγώς ελληνική ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε για ακόμη μια φορά τρομερά ψυχικά αποθέματα και πήρε μια μάγκικη πρόκριση στον τελικό, διεκδικώντας τη δεύτερη Euroleague στην ιστορία του.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη ήταν εξαιρετικές κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αναμέτρησης, και τόσο με φοβερές άμυνες, αλλά και έξυπνες αποφάσεις στην επίθεση, μπόρεσαν να νικήσουν το φαβορί και να διεκδικήσουν το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, μετά την κατάκτηση της Euroleague το 2015.

Τα πρώτα δύο οκτάλεπτα ήταν απόλυτα ισορροπημένα, καθώς όταν μια ομάδα σκόραρε η άλλη αμέσως απαντούσε, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 2-2 και τη δεύτερη στο 4-4, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο μέρος, το οποίο προμήνυε μια τεράστια μάχη.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Ουίπεστ έπαιξε καλύτερα στην επίθεση και μπόρεσε να πάρει εκείνη τα ηνία τρέχοντας ένα επιμέρους 2-3, το οποίο της έδωσε το προβάδισμα και το πάνω χέρι με την έναρξη της τελευταίας και καθοριστικής περιόδου.

Εκεί όμως μίλησε η ερυθρόλευκη ψυχή και το πάθος, με τις παίκτριες του Ολυμπιακού να γυρίζουν τούμπα το ματς και με απίθανες εμφανίσεις επιθετικά και αμυντικά, έκανε το 9-8 το οποίο έδωσε τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό, δείχνοντας πως οι Πειραιώτισσες είναι εδώ και θα δώσουν τα πάντα για φέρουν τον τίτλο στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Ντουναϊβάρος-Ουραλότσκα Ζλάτουστ (30/4, 15:45).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ