Ουγγαρία – Ελλάδα 9-9

Ουγγαρία – Ελλάδα 9-9

Η Εθνική πόλο ανδρών παρότι είχε μόνιμα το προβάδισμα, τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ουγγαρία (9-9), στο ματς που άνοιξε την αυλαία για το Super Final του Europa Cup.

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε η Εθνική Ελλάδας στο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Super Final του Europa Cup και πρέπει να αισθάνεται… απογοητευμένη με την ισοπαλία που παραχώρησα στους Ούγγρους (9-9).

Οι Έλληνες διεθνείς ξεκίνησαν πολύ καλά και έφτασαν να προηγούνται με 6-3 στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι Μαγυάροι όμως στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν να προηγούνται με 9-7 στο τελευταίο οκτάλεπτο και όλα έδειχναν πως εύκολα ή δύσκολα η Εθνική θα έπαιρνε τη νίκη. Τελικά όμως δύο γκολ από τους Μάνχερτζ και Μέτσεϊ, έφεραν το ματς στα ίσα και άφησαν τους Έλληνες πολίστες με μια γλυκόπικρη γεύση.

Η Ελλάδα μετέχει στον 1ο Όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Ιταλία και Ουγγαρία. Η πρώτη από τον Όμιλο θα αγωνιστεί στον Τελικό του Europa Cup, ενώ η δεύτερη θα αγωνιστεί για την Τρίτη θέση κόντρα στην αντίστοιχη του άλλου Ομίλου, ο οποίος αποτελείται από τις Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Γαλλία.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-5, 3-1, 3-2

Ουγγαρία (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Τόροκ, Μάνχερτζ 1, Ζαλάνκι 1, Βάμος 1, Μέτσει 1, Γιάνσικ Ντ. 1, Γιάνσικ Ζ. 1, Ανγκιάλ, Μπάτορι 3, Μπεντό, Κόβατς, Βόγκελ

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 2, Φουντούλης, Καπότσης 2, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ