Τιμωρία δύο αγωνιστικών για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στο νέο πρωτάθλημα, για ότι συνέβη στους περσινούς τελικούς με την Βουλιαγμένη. Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού τον περασμένο Ιούνιο πληρώνουν οι “ερυθρόλευκοι”, οι οποίοι θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς κόσμο στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια. Άρα τα δύο ματς με […]

Τιμωρία δύο αγωνιστικών για τον Ολυμπιακό | to10.gr

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στο νέο πρωτάθλημα, για ότι συνέβη στους περσινούς τελικούς με την Βουλιαγμένη.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού τον περασμένο Ιούνιο πληρώνουν οι “ερυθρόλευκοι”, οι οποίοι θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς κόσμο στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια.

Άρα τα δύο ματς με Εθνικό και Γλυφάδα στο Παπαστράτειο, δεν θα έχουν «ερυθρόλευκους» οπαδούς, ενώ το προσεχές Σάββατο που στις 15.30 αγωνίζεται η ομάδα πόλο των αντρών, οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να εκκενώσουν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου, καθότι ακολουθεί η πρεμιέρα των γυναικών στις 17:00.