Ήττα στα πέναλτι κι ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς η Εθνική

Ήττα στα πέναλτι κι ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς η Εθνική

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Σερβία στον μεγάλο τελικό.

Στα πέναλτι «λύγισε» η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών απέναντι στην πανίσχυρη και πλήρη Σερβία, στον τελικό των Μεσογειακών Αγώνων της Ταραγόνα. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με 12-10 και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, που πάντως είναι η καλύτερη που έχει πάρει στην Ιστορία της διοργάνωσης (μέχρι εφέτος είχε τέσσερα χάλκινα μετάλλια).

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε ισόπαλη 8-8, με το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου να έχει το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά τους «χρυσούς» Ολυμπιονίκες του Ντέγιαν Σάβιτς να βρίσκουν τις απαντήσεις και να καταφέρνουν τελικά να οδηγήσουν τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Μπράνισλαβ Μίτροβιτς απέκρουσε τα σουτ των Γενηδουνιά και Βλαχόπουλου, οι Σέρβοι ήταν 100% εύστοχοι και πήραν τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο. Τρίτο κατετάγη το Μαυροβούνιο, που νίκησε 6-4 την Ισπανία στον «μικρό» τελικό.

Η σύνθεση της Εθνικής: Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαϊδης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ