Πρόεδρος Προ Ρέκο : «Σεβαστήκαμε την επιθυμία του Μουρίκη»

Πρόεδρος Προ Ρέκο : «Σεβαστήκαμε την επιθυμία του Μουρίκη»

Ο Πρόεδρος της Προ Ρέκο, Μαουρίτσιο Φελούγκο μίλησε για όσα συνέβησαν με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη και τόνισε πως τελικά η επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εδώ κι αρκετές ημέρες και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το σκουφάκι των ερυθρόλευκων, παρά το γεγονός πως τα είχε βρει σε όλα με την Προ Ρέκο.

Ο Πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Φελούγκο, ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη με το συγκεκριμένο θέμα και την επιθυμία του ίδιου του Έλληνα πολίστα να παραμείνει στη χώρα μας και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους. Επίσης αποκάλυψε πως είναι αλήθεια ότι υπήρχε αρχικά συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να μεταγραφεί στην Προ Ρέκο.

«Έχουμε παραιτηθεί από την συμφωνία με τον Μουρίκη. Είχαμε συμφωνήσει με το παιδί, αλλά δέχθηκε μια πρόταση από την Αθήνα και μας έδειξε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα. Μετά από αίτημα του Ολυμπιακού, αποφασίσαμε να μην ακολουθήσουμε τη συμφωνία, σεβόμενοι τη βούληση του παίκτη, δεν τον αφήσουμε να χάσει μια σημαντική ευκαιρία, αλλά και για να αποφύγουμε μια διαμάχη που θα κατέστρεφε τις εξαιρετικές σχέσεις που μας συνδέουν με τον ελληνικό σύλλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ