Τσιλιγκίρη : «Σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού με την Προ Ρέκο»

Τσιλιγκίρη : «Σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού με την Προ Ρέκο»

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, πήρε θέση για την υπόθεση του Κώστα Μουρίκη και την Προ Ρέκο.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με δήλωσή της ευχαρίστησε την Προ Ρέκο για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα με τον Μουρίκη, σεβόμενη την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα.

Η Τσιλιγκίρη τόνισε επίσης ότι υπάρχουν σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Προ Ρέκο, οι οποίες δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να διαταραχθούν.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Ως διοίκηση του Ολυμπιακού, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Ρέκο για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του Μουρίκη, σεβόμενη την τελική απόφαση του αθλητή μας για να παραμείνει στο σύλλογό μας. Οι συζητήσεις που είχαμε με τους εκπροσώπους του ιταλικού συλλόγου το διάστημα αυτό για τη διευθέτηση του ζητήματος, έγιναν σε κλίμα κατανόησης. Ήταν δε αμοιβαία η διάθεση να μην διαταραχθούν σε καμία περίπτωση οι σχέσεις εκτίμησης και σεβασμού που διέπουν τους δυο συλλόγους οι οποίες παραμένουν εξαιρετικές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ