Ελλάδα – Ολλανδία 12-7

Ελλάδα – Ολλανδία 12-7

Η Γαλανόλευκη χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα έκανε το 2/2 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο που διεξάγεται στη Βαρκελώνη πέτυχε η Εθνική ομάδα Ανδρών, η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης επικράτησε εύκολα με 12-7 της Ολλανδίας.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη γαλανόλευκη ήταν ο Αγγελος Βλαχόπουλος. Ο διεθνής άσος σκόραρε 6 γκολ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την Εθνική ομάδα στη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση. Από εκεί και πέρα, δύο γκολ έβαλαν οι Φουντούλης και Γούνας και από ένα οι Καπότσης και Γενηδουνιάς.

Η Ελλάδα ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου προηγήθηκε με 6-3, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 9-5. Στο δεύτερο μέρος η Εθνική μας ομάδα έκανε συντήρηση δυνάμεων και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη.

Ο επόμενος αγώνας της γαλανόλευκης είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Παρασκευής στις 21:30. Οι παίκτες του Βλάχου θα αντιμετωπίσουν την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κροατία και το παιχνίδι θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου, αλλά και το πλεονέκτημα στις διασταυρώσεις των νοκ-άουτ.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-2, 2-2, 1-0

Ελλάδα: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης 2, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 6.

Ολλανδία: Βάγκενααρ, Φαν Ντεν Μπουργκ 1, Βίνκελχορστ 1, Φαν Ντερ Χορστ, Φαν Λίπερεν, Λίντχουτ 2, Γκότερμεϊκερ 1, Φιλίποβιτς, Μούλερ, Γιάνσεν 2, Κόοπμαν, Λούκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ