Ισραήλ – Ελλάδα 2-16

Ισραήλ – Ελλάδα 2-16

Εύκολη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μορφέση, η οποία έκανε το 4/4 και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο παιχνίδι με την Ολλανδία που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών το παιχνίδι με το Ισραήλ, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση επικράτησαν με 16-2, πέτυχαν την 4η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον επικεντρώνονται στο ματς με την Ολλανδία, που κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

Μεγάλη εμφάνιση από την Αλεξάνδρα Ασημάκη, με τη φουνταριστή του Ολυμπιακού να πετυχαίνει τα 6 από τα 16 γκολ της Γαλανόλευκης. Από κοντά ακολούθησε η Ξενάκη με 4 τέρματα, ενώ από ένα πέτυχαν οι Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Πάτρα και Αβραμίδου.

Η Εθνική μας ομάδα στο σημερινό παιχνίδι ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Ισραήλ. Οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση πραγματοποίησαν άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση και χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα πέτυχαν την 4η νίκη τους στη διοργάνωση. Πλέον, η Γαλανόλευκη έχει μπροστά της ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο και το πλεονέκτημα στα νοκ-άουτ. Το ματς του Σαββάτου (21/07, 21:30) με την Ολλανδία είναι πολύ σημαντικό για τις δύο ομάδες και αναμένεται να γίνει μια πραγματική μάχη.

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

ΙΣΡΑΗΛ – ΕΛΛΑΔΑ 2-6

Οκτάλεπτα: 0-4, 1-4, 0-4, 1-4

Ισραήλ (Μαυρωτάς): Πέρες, Μπογκατσένκο 1, Ταλ, Σεκόρι, Νου, Φιτοριάν 1, Στρούγκο, Ντε Νταβίντ, Μπαρνέα, Μονέ, Χόγκμπεργκ, Φέλιξ, Γκέβα

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 6, Χυδηριώτη 1, Πάτρα 1, Πρωτόπαπα, Πλευρίτου Ε. 1, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ