Εθνικός – Υδραϊκός 6-7

Εθνικός – Υδραϊκός 6-7

Ο Υδραϊκός επικράτησε εκτός έδρας (7-6) του Εθνικού Πειραιά στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Υδραϊκός και μάλιστα εκτός έδρας επί του Εθνικού Πειραιώς. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με λίγα γκολ και αρκετή ένταση ο Υδραϊκός κατάφερε να φύγει από το Π. Καπαγέρωφ με το τρίποντο της νίκης.

Ο Εθνικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με τον Παπαδόγκωνα, κι ενώ οι δύο ομάδες είχαν μείνει χωρίς τέρμα για τουλάχιστον 4 λεπτά. Ο Μάριος Χατζηκυριακάκης ισοφάρισε για τον Υδραϊκό σε 1-1, κι έτσι κάπως ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο. Χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να εκμεταλλεύεται τον παίκτη παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι, έκαναν το 1-2 με τον Τοράκη, οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στις δικές τους επιθέσεις (1/13!) κι έτσι ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 3-1 με ωραίο γκολ του Χαραλαμπόπουλου 45 δεύτερα πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου Καρούντζος και Χονδροκούκης ισοφάρισαν σε 3-3 για τον Εθνικό, όμως ο Υδραϊκός βρήκε τον τρόπο να ξαναφέρει στα νερά του την αναμέτρηση. Αυξάνοντας τη  διαφορά σε δύο τέρματα (5-3). Επειδοδειακό το 3ο οκτάλεπτο με τους Χατζηκυριακάκη (του Υδραϊκού) και Παπαδόγκωνα (του Εθνικού) να αποβάλλονται με 3 ποινές, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού για επιθετικό φάουλ.

Ο Εθνικός με γκολ του Κόχειλα μπήκε και πάλι στο παιχνίδι (4-5) με το ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 5-5 αλλά ο Φλέγκας απέκρουσε το πέναλτι του Φώσκολου. Στη συνέχεια ακυρώθηκε εκ νέου τέρμα των γηπεδούχων κι υπήρξαν έτσι νεύρα κι ένταση.

Ο Χαραλαμπόπουλος έβαλε τον Υδραϊκό μπροστά με δύο τέρματα (6-4), ο Καρούντζος μείωσε για τον Εθνικό προτού ο Χαραμπόπουλος στην αμέσως επόμενη φάση κάνει το 7-5. Το τελικό 7-6 διαμόρφωσε ο  Μπεριστιάνος  ένα περίπου λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-2, 3-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ