Σούπερ Καραλής και αέρινη Πεσιρίδου τσέκαραν εισιτήρια για Μπέρμιγχαμ

Σούπερ Καραλής και αέρινη Πεσιρίδου τσέκαραν εισιτήρια για Μπέρμιγχαμ

Ο εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής και η ταχύτατη Ελισάβετ Πεσιρίδου, έπιασα α όρια των αγωνισμάτων τους και θα ταξιδέψουν και αυτοί στο Μπέρμιγχαμ, με την ελληνική αποστολή να μετρά πλέον 8 συμμετοχές.

Ο Καραλής βρέθηκε σε απίστευτη κατάσταση κατά τη δεύτερη μέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο ΣΕΦ. Πήδηξε στα 5.78μ. και κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ, ενώ παράλληλα έκανε παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στο άθλημα και προφανώς θα αγωνιστεί παρέα με τον Κώστα Φιλιππίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Εκεί όπου θα βρεθεί και η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Μετά τη Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400μ. (χτες) και η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θα βρεθεί στην αγγλική πόλη τον Μάρτιο. Η Πεσιρίδου ήρθε πρώτη στα 60μ. εμπόδια κάνοντας κατά τρία εκατοστά του δευτερολέπτου καλύτερο χρόνο (8.11’’) από το όριο πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα (8.14’’).

Με τα μέχρι και σήμερα δεδομένα, η ελληνική αποστολή για Μπέρμιγχαμ αποτελείται από 8 πλέον αθλητές. Τους Καραλή, Φιλιππίδη και Στεφανίδη στο επί κοντώ, Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, Δουβαλίδη και Πεσιρίδου στα 60μ. εμπόδια, Σπανουδάκη στα 60μ. και Μπελιμπασάκη στα 400μ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ